Thursday, September 3, 2009

BEKASS PENJAGA PINTUU LANGKAWI FM!!!

AkUUU RASA ADA YANG KENAL MAMAT KAT BAWAH NIEEE, ADA YANG TIDAK....ADA YANG MASIH INGAT, ADA YANG DAHH LUPAAA....INI AIZAMLAHHH BEKAS PENJAGA PINTUUU LANGKAWI FM.... SEBELUM ZAMAN DAUD TUUUU!!!!
AIZAM ADALAH SEORANG YG SEDERHANAAA DAN DIA SEDAR DIAAA HANYALAH SEORANG PENJAGA PINTUUU...OLEH DEMIKIAN DIA TIDAKLAH BERPAKAIAN TERLALU SMART...BAK KATA DIA.... BOS DIA BUKANNYA ADA DISITU UNTUK PANTAU...TTP MMG TIDAK DINAFIKAN AIZAT MMG SUPERB... WALAUPUN TANPA PENGETAHUAN MENGUBAH BUNGAA..
TETAPI ITU HANYAALAHHH DULUU...SEKARANG DIA ADALAH MERUPAKAN SEORANG PELAJAR PRAKTIKAL YANG AKAN MENAMATKAN SISA-SISA PENGAJIAN DIAA DI SEBUAH UNIVERSITI SELATAN TANAH AIR...SEBELUM AKAN MENGGENGGAM SEGULUNG IJAZAH TAK LAMA LAGIII....SYABAS BROOO..
BAGAIMANA PERTEMUAN AKU DENGAN DIAAA DI KL TERJADI....BILAMA BELIAU MEMBUAT PRAKTIKAL DI TEMPAT CENTRE SEGALA PINTU2 DI ANGKASAPURI NIEEE....DIA TEGUR AKUUU KAT KANTINN SEBLUM PUASA HARITUUU....DAN KELMARIN AKUU BUKAK PUASA DENGAN DIA... DIAA KATAA PENGALAMAN BERADA DI LANGKAWI BETUL2 AKAN TERSEMAT DI MINDA DAN AKAN MENJADI KENANGAN YANG TERINDAH... DI LANGKAWI IANYAA MENGAJAR KITAA TENTANG ERTII KESABARAN DAN MEMBAWA DIRI APABILA BERADA DITEMPAT ORG ATAU PERANTAUAN...JAUH DARI KELUARGAA!!!

AIZAM CUBA MEMPOTRAY DIRINYAAA SUPAYA NAMPAK MACHO!!!

2 comments:

  1. hahahhaa.... memang kasar topik cerita ini... kepada yang terasa jgn panas hati yea.... makan dalam tue.... nak buat camna dah anai anai tu akan makan sket sket la kat mana dia duduk... bila dah hancur anai anai tu blah la.... seperti org yang tempat kau kerja dulu tu la.... tak sedar diri....hahahhaa... cayalah bro.. ukilan ni akan menyakitkan hati org yang kau tujukan tu.... raspect to you...
    peace no war....

    ReplyDelete