Friday, July 10, 2009

PANASSSS.....NORMAN KRU DALAM VARIASI ESOK MALAM!!!

Norman KRU kahwin Ogos ini?

Rasanya tak ramai tahu Norman yang sekarang dah masuk umur 37 tahun rupa-rupanya tengah bercinta dengan pekerja dia sendiri.

Dalam nak berahsia kisah cinta, rupa-rupanya wanita yang dimaksudkan ialah Shireen Hashim iaitu pekerja Norman yang bertugas sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO), KRU International.

Shireen bertanggungjawab terhadap urusan perniagaan untuk pasaran antarabangsa projek syarikat tersebut.

Percintaan Norman yang juga Presiden dan CEO KRU Berhad itu berputik sejak Shireen dibawa masuk ke dalam syarikat kira-kira dua tahun lalu.

Selepas dua tahun melayari percintaan, akhirnya mereka memilih untuk menamatkan zaman bujang masing-masing dalam waktu terdekat.

Menurut sumber jika tak ada aral melintang dalam bulan Ogos sebelum umat Islam menyambut bulan Ramadan satu majlis akan berlangsung. Sama ada majlis bertunang atau perkahwinan belum dapat dipastikan lagi.

Tapi yang pasti ada sumber berkata Norman selalu panggil Shireen dengan panggilan sayang di pejabat.

Menurut sumber juga, Shireen pernah berkahwin sebelum ini dan sedikit "senior" daripada Norman.

Apa-apa pun diharap hubungan Norman dengan bakal isterinya itu akan berpanjangan dan hasrat mereka untuk mendirikan rumah tangga dalam waktu terdekat akan terlaksana.

Marilah kita doakan agar mereka menjadi pasangan yang bahagiaNIE BUKANN NAK PROMOTE IKLAN TM NETT NIEE...TP AKU SUKA IKLAN NIEE!!!

1 comment:

  1. asik citer orang kawin & orang nak kawin... awak tu biler plak nak kawin?? - momma mia...

    ReplyDelete