Thursday, May 7, 2009

SUSAN BOYLE!!!


PEREMPUAN YANG BERNAMA SUSAN BOYLE INI TELAH MENCIPTA KEAJAIBAN... APABILA PERSEMBAHAN BELIAU SELAMA BEBERAPA MINIT MENERUSI PROGRAM REALITI "BRITAINS GOT TALENT" TELAH MENCETUSKAN FENOMENA SATU DUNIA SEKALIGUS MERUBAH KEHIDUPANNYA.


BELIAU JUGA TELAH MENUTUP MULUT SIMON COWELL YG CELUPAR ITU SEKALIGUS MEMBUKTIKAN BAKAT ADALAH LEBIH UTAMA DARI FAKTOR LUARAN (PARAS RUPA)... SELAIN BELIAU TELAHPUN BERUMUR 47 TAHUN, ORANG KAMPUNG, DAN PENGANGGUR!!!


AKU DAH TENGOK PERSEMBAHAN BELIAU DI YOU TUBE, MEMANG DASYAT... SEBELUM MEMULAKAN PERSEMBAHAN BELIAU SEAKAN DIEJEK OLEH SIMON DAN AUDIENCE....KEMUDIAN DGN GAYA SELAMBA APABILA BELIAU MULA MEMBUKA MULUT... PARA HADIRIN SEAKAN TERPUKAU!!!...SUPERB....TAK CAYA KORANG TGK SENDIRI!!!


YANG TERBARU BELIAU TELAH DIUNDANG UNTUK MENJADI TETAMU PROGRAM2 POPULAR DUNIA, MALAH FILEM TENTANG BELIAU JUGA AKAN DILAKUKAN OLEH PENERBIT HOLLYWOOD TAK LAMA LAGI, MANAKALA PENCARIAN TENTANG BELIAU DI INTERNET ADALAH MELEBIHI PENCARIAN PRESIDEN AMERIKA SYARIKAT BARACK OBAMA!!!


SAYA KIRA KISAH SUSAN BOYLE INI BOLEH DIJADIKAN IKTIBAR UNTUK KITA SEMUA... BAHAWASANYA TIADA YANG MUSTAHIL DI DUNIA INI!!!!

1 comment: