Monday, June 29, 2009

SENATOR BERJIWA SENI!!!!

SMACAM SATUU KEBOSANAN BILAMANA KITA TERPAKSAAA MELAYAN MEREKA YG DIKATEGORIKAN SEBAGAI WARGA EMAS...INI KERANA APA YG SERING BERMAIN DI KOTAK FIKIRAN KITA MEREKA AKAN MELALUT, BERTINDAK YG BUKAN2, EMOSIONAL, DAN MACAM2 LAGILAH...

BEGITU JUGA BILA BUAT PERTAMA KALINYAAA AKU INGIN MENEMURAH INSAN KAT SEBELAH INI....AKU RASA MACAM MALAS JUGAK DAN RASA SERBA TAK KENAA... AL-MAKLUMLAH HIS SOMEBODY K!!! DAH LAH TAN SRI, SENATOR PULAK Tuuuuu!!!... SILAP CAKAP ADA YG AKU KENA BUANG DAERAH KANG!!!

AKU TAK DENIEDDD TAN SRI SENATOR JINS SHAMSUDDIN MMG ADA ANGINNYAA JUGAAA... SALAH BERTINDAK HANCUR PROGRAM AKUUU.... TTP ADA BAGUSNYA JUGAKKK DIA MACAM TUUU...SKURANG-KURANGNYAAA KITA YG NAK INTERVIEW DIA NIEE TAK LAHH BUAT KERJA SAMBIL LEWAAA!!!

ONCE HE COMMITS NAHHH AMBIK KOOOO DIA BUKAN BAGI SEDIKIT INFOOO...TETAPI LEBIH DARI YANG SEPATUTNYAAA...SIAP JERLAAA KO NAK MNGEDITT!!!!... DAN MMG TAK DAPAT DINAFIKAN BELIAU ADALAH SEORANG YG SANGAT BERPENGALAMAN....

DAN BELIAU JUGA TAK MENYOROK2 UTK MENYATAKAN KEOBSESAN BELIAU KEPADA ALLAHYARHAM TAN SRI P.RAMLEE....SEPERTIMANA KATA BELIAU... TANPA P.RAMLEE TIADALAH JINS SHAMSUDDIN DI DALAM INDUSTRI FILEM TANAH AIR!!!....DAN MENGARAH KISAH HIDUP P.RAMLEE JUGA ADALAH ASPIRASI BELIAU DI MASA HADAPAN....MALAH KITAA JUGAA MENDOAKAN SEMOGAA USAHA UNTUK MEREALISASIKAN FILEM PASIR SALAK TERBITAN DAN ARAHAN BELIAU AKAN MENJADI KENYATAAN...KERANAA BAK KATA BELIAU MEDIUM2 SEJARAH (FILEM) ADALAH AMAT PENTING UNTUK TATAPAN GENERASI MASA DEPAN!!!

ITULAHHH KADANG2 KALAU DIPIKIRKANN KECANTIKAN PARAS RUPA TIDAK AKAN BERKEKALAN SELAMANYAAA...SATU YG PASTI HATI BUDI YG BAIK AKAN DIKENANG SELAMANYAAAA....DAN DALAM KES KALI INI MELAYAN INSAN YG BERNAMA JINS SHAMSUDDIN INI DIKIRA BERBALOII KERANA BELIAU ADALAH SEORANG WARGA EMAS BERGELAR SENATOR....WHAT DO U THINK?...ALL IN VARIASI!!! HU...HU...HU!!!

No comments:

Post a Comment